Whatsapp Bilgi

Çorum’dan 30’u aşkın Ülkeye Karton bardak Makinaları İhraç Ediyoruz Haberler

Yavuz Makina’dan 30’u aşkın ülkeye makine ihracatı

Türkiye’nin öncü kâğıt bardak makinesi üreticilerinden olan Yavuz Makine, ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil ediyor. Yavuz Makine Genel Müdürü Enes Yavuz ile yaptığımız röportajda, bizlere şirketin ihracat planlarını açıkladı. Dünyanın en kaliteli kâğıt bardak makinelerini üreten şirketin, 30’u aşkın ülkeyle ihracat anlaşması bulunuyor. Teknik ve donanımsal açıdan mühendislik harikası ürünler üreten şirket, her geçen gün büyümeyi hedefliyor. 2 yıl içerisinde yeni bir tesis açmayı planlayan Yavuz Makine, verdiği hizmet ile Türkiye’nin en lider markalarından.

Pandeminin zorlu koşullarına rağmen, büyüme hedeflerini tutturan şirket, sahip olduğu 3 adet fabrikasıyla sektörün tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. En son teknoloji üretim makineleriyle, ürünlerini titizlikle üreten Yavuz Makine, Ar-Ge çalışmaları ile de dikkatleri üstüne çekiyor. Türkiye’nin en donanımlı mühendislerinin çalıştığı tesislerde, elektrik tasarrufu en üst düzeyde olan kâğıt bardak makineleri üretiliyor. Önümüzdeki dönemde yeni fabrikanın da işlemesiyle birlikte hem ülkemizde hem de global alanda Yavuz Makine, bir devrime imza atacak diyebiliriz.

150 kişiye istihdam sağlıyor

Türkiye’nin lider kâğıt bardak makine şirketi, fabrikalarında 150’den fazla kişiye istihdam sağlıyor. Bahçeşehir, Çorum ve Bayrampaşa’da yer alan geniş fabrikalarında çağın ötesinde makineler üreten YM Cup şirketi, arkasında oldukça mutlu müşteriler bırakıyor. Türkiye’de, çift veya tek katlı kâğıt bardak ve kaplar için yapıştırma, kesim ve üretme gibi makineler geliştiren şirket, alanının en iyilerinden. Şirketler için elektrik harcamalarını minimuma indiren bu makineler, inanılmaz üretim sayılarıyla büyük rağbet görüyor. Türkiye’de pek çok şirketle anlaşması bulunan Yavuz Makine, sektörde parmakla gösterilen lider bir firma. 2021’in ilk yarısında tam 60 adet makine ihraç ederek bu alanda rekor kıran şirket, üretim sayısını da her geçen gün arttırıyor ve Türkiye’nin sayılı şirketleri arasına giriyor.

2022 yılında Yavuz Makine büyük adımlarına devam edecek

Türkiye’de ve global alanda yakaladığı başarılar, Yavuz Makine’yi daha çok hırslandırarak her geçen gün ileri gitmelerini sağlıyor. Yakaladıkları ivmeyle, Ar-Ge alanına yatırım yapmaya devam eden şirket, makinelerini şimdiye kadar görülmemiş bir biçimde geliştirdi. Hem elektrik tasarrufu hem de bardak üretimi alanında rakipsiz makineler üreten firma, 2022 yılında çok daha fazla makine üretmeyi hedefliyor. Dünyada da sıklıkla kullanılmaya başlanan kâğıt kapların popüler hale gelmesinden sonra, Yavuz Makine yenilikçi tasarımlarla sektörde yeni bir çağın başlangıcına işaret ediyor. Özgün hizmeti, kaliteli tasarımları, devrimsel makineleri, iş ahlakı ve büyük hedefleri ile Yavuz Makine Türkiye’nin en başarılı şirketlerinden bir tanesi. Enes Yavuz’un belirttiğine göre uzman ekipleri ve çalışma disiplinleri ile çok geçmeden dünyanın en büyük kâğıt bardak makinesi üreticisi olmaları an meselesi. Yerli ve milli imalatları ile başarılı şirketimiz, kâğıt bardak ihtiyacı olan firmaların ihtiyaçlarına çare buluyor ve her geçen gün yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.